Ugrás a tartalomhoz

Akadémia

  • Kezdőlap
  • Kosár
  • Bejelentkezés
  • Kezdőlap
  • Kosár
  • Bejelentkezés

Archives: Tanfolyam(ok)

Király Ágnes

Hüvelyesek, gabonák és álgabonák erjesztése

Open to access this content

Elolvasom »
Király Ágnes

Italok, ecetek, gyógynövény-elixírek

Open to access this content

Elolvasom »
Király Ágnes

Növényi joghurtok és sajtok fermentálással

Open to access this content

Elolvasom »
Király Ágnes

Az ezerarcú kimcsi

Open to access this content

Elolvasom »
Király Ágnes

Laktofermentált zöldségek

Open to access this content

Elolvasom »

Minden jog fenntartva. ©2024 - FerMentor

  • Adatkezelési tájékoztató
  • ÁSZF
Facebook-f Instagram

A kurzusokra átalakítás miatt jelenleg nem lehet jelentkezni. Bezárás

A weboldal cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Adatvédelmi tájékoztató

Elfogadás