Akadémia

Archives: Tanfolyam(ok)

Király Ágnes

Növényi joghurtok és sajtok fermentálással

Te is szeretnél egyszerűen házi, fermentált növényi tejhelyettesítőket készíteni? Érdekelnek a különböző alapanyagok (magvak, hüvelyesek, gabonák) beltartalmi tulajdonságai, élettani hatásai és felhasználhatóságuk lehetőségei/korlátai? Tartasz

Elolvasom »
Király Ágnes

Az ezerarcú kimcsi

Már annyiszor hallottál a kimcsiről, de nem is tudod igazán mi ez és mitől különleges? Érdekel a koreai kultúra vagy a gasztrotörténet? Szeretnél autentikus

Elolvasom »
Király Ágnes

Laktofermentált zöldségek

Te is szeretnél probiotikus, tartósítószermentes savanyúságokat készíteni, de nem mersz belevágni? Már mindent is elolvastál a zöldségek fermentálásáról, de összezavarodtál és nem tudod hogyan

Elolvasom »