Akadémia

Hüvelyesek, gabonák és álgabonák erjesztése

A FerMentor® Akadémia Hüvelyesek, gabonák és álgabonák című online kurzusa (felvételről).

Leckék száma: 4
Időtartam: kb. 2,5 óra

22 000 Ft

Elfogyott

Leírás

Problémád van a hüvelyesek és gabonafélék emésztésével, de mégsem szeretnéd őket kihagyni az étrendedből? Növényi alapú vagy gluténmentes étrendet folytatsz, de szeretnél alternatív tejtermékeket és kenyereket fogyasztani? Vagy egyszerűen csak további tartósítási eljárásokat tanulnál, amelyekkel még egészségesebbé és változatosabbá is teheted a konyhaművészetedet?

Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

4 leckében részletesen, alaposan és könnyen érthetően elmagyarázok mindent, amit a sikeres erjesztéshez tudnod kell.

***

A FerMentor® Akadémia Hüvelyesek, gabonák és álgabonák erjesztése című videókurzusának tartalma:

✅ Hüvelyesek, gabonák és álgabonák fogyasztásának élettani hatásai: emészthetőség, tápanyagtartalom, a megfelelő előkészítés formái

✅ Hüvelyesek, gabonák és álgabonák erjesztésének típusai és élettani hatásai: a tejsavas erjesztés mikrobiológiája és szakaszai, különös tekintettel az élelmiszerbiztonságra

✅ Gluténmentes kovász nevelése és felhasználása

✅ Fermentált hüvelyesek, gabonák és álgabonák beillesztése az étrendbe: levesek, saláták, krémek, vegán majonéz, feltétek, főételek, sós és édes desszertek, túró- és húspótlók ismertetése

***

A felvételek egy korábban, Zoom-on keresztül zajlott élő online tanfolyamon készültek, a kép- és hangminőség, valamint az előadás stílusa ennek megfelelő.